Háztartási vízkezelés

Az eljárás lényegében a természetben az esővízzel történő hatások lemásolásán alapul, és végleges vízkőoldást tesz lehetővé.

Már Nikola Tesla szerb feltaláló is foglalkozott az elektromágneses impulzusok vízre gyakorolt hatásával, és ezen alapokon elindulva az eljárást 25 éve folyamatosan továbbfejlesztjük, javítjuk.

A földön bármely életfolyamat alapja a VÍZ!

Az egészséges élet fontos minőségi alap követelménye, hogy a víztisztítás során ne pusztítsuk ki a víz anaerob élővilágát.

Persze fontos, hogy tökéletesen távolítsuk el a mérgező, esetleg káros anyagokat, íz és szagrontó mesterséges kemikáliákat, hormonokat.

Fő feladatként kezeljük azt a tényt, hogy az ivóvíznek a tiszta természetben található forrásvíz minőségűnek kell lenni. Ez azt jelenti, hogy nem elég kiszűrni a káros anyagokat, hanem figyelemmel kell lennünk az ivóvíz hasznos beltartalmi értékeire. Kiemelt szempont, hogy az ivóvízben az élet alappillérei, alkotó kövei: kalcium, magnézium nátrium, elemi kálium sók, továbbá kb. 140 féle makro és mikroelem milyen mennyiségben, milyen minőségben és milyen egymáshoz viszonyított arányban vannak jelen.

Technológiánk lényege az ásványi anyagok ionszerkezetes alakba történő átalakulásának elősegítése. A növényi állati és emberi szervezetben csak a kelátkötésre alkalmas ásványok, sók, vitaminok alkalmasak feszívódásra. Bármelyik fontos makro, vagy mikroelemből már kevés van az ivóvizünkben. Ha hosszú távon ásványi anyagszegény vizet fogyasztunk, akkor következményként hiánybetegségek fognak kialakulni. Mi törekszünk a természet alkotta értékeket koncentrálni a készülékeinkben. Igyekszünk a természetes ionegyensúlyt és a beltartalmat ideális szintre hozni. Vízkezelő és víz minőség javító technológiánk lényege a víz rácsszerkezetének az életet tápláló forma közeli állapotba alakítása. Természetesen ezt mérni, bizonyítani, feltérképezni még nem képes az ember a jelenlegi műszereivel.

Ami könnyen kontrollálható, az az érzékszerveink érzékelése.

Bárki képes a vízkezelő és vízdúsító berendezésen keresztül áramoltatott víz változását érezni.

Fizikai vízkezelő készülék. A bejövő fő vízvezetékre kerül felszerelésre megbontás nélkül. Ez esővíz jellegűvé alakítja a víz szerkezetét, ami elősegíti a kicsapódott vízkő könnyebb leoldódását.

A legpontosabb műszerünk gyermekeink véleménye. 100 gyermekből 100 inkább a kezelt vizet itta szívesebben.

Megvalljuk, nem is érdekel minket más szakmai vélemény! Tudásunkat a gyermekeink jövőjéért mozgósítjuk. Nagyon sok szakhatósági korlát akadályozza munkánkat, fejlesztéseinket, a hatóságok az élettől kipusztított, klórozott, halottá tett vizet követelik poharainkba. Akár pár cserép növény, esetleg napos csibe, kismalac, vagy pár hal az akváriumban nagyon gyorsan elpusztul a klóros víztől. Mindenki tudja, hogy a klór idegméreg, mégis ez vizeink legfőbb adaléka. Senki nem beszél arról, hogy a vizünkben természetesen jelen lévő anaerob flóra kizárja a megbetegítő oxidatív kórokozók elszaporodását! Ha a jövőben áttérünk a vízben az anaerob éltető flóra feldúsítására, az alapvetően zárja ki a vízben a megbetegítő organizmusok felszaporodását.

Ökosystem-Home mini fizikai vízkezelő felszerelése

Az Ökosystem-E fizikai vízkezelő felszerelése nem igényli a vízvezetékrendszerek megbontását. Közvetlenül a vízóra után célszerű elhelyezni.

A fizikai vízkezelés az eredeti vízminőséget nem változtatja meg (kizárólag tulajdonságait javítja) kémiailag, mindössze a mészkő és vaskicsapódás kristályosodási tulajdonságait változtatja meg. A mészkő lebegőanyaggá válik, mely a kifolyóvízzel távozik.

Új vízhálózatnál megakadályozza a káros lerakódások kialakulását, és a régi hálózat fokozatosan letisztul, a vízkőmentesítés megvalósul.

Hatására a háztartási gépeinkről leoldódik a már kicsapódott vízkő.

Videó lejátszása

Vízkőleoldás fizikailag kezelt vízzel, vegyszerek használata nélkül.

Videó lejátszása

Élőflórás vízszűrő berendezés -
Beszerelési útmutató videó.

Videó lejátszása

Élőflórás vízkezelő berendezés elemei

Szűrtvízcsap
Élőflórás szűrő-dúsító egység
Mosogató csap végére csatlakoztatható szűrő dúsító egység

Mivel berendezéseink egyedi igényre kerülnek összeállításra, ezért több csomagot tudunk felkínálni kiválasztásra az Ön pontos igényeire méretezve.

Az árakról kollégákkal történt egyeztetésünk után kap részletes tájékoztatást.

Amennyiben megkeres minket konkrét szándékkal, a haladást ügyében felgyorsítja a megfelelő vízkezelő csomag kiválasztásához, amennyiben fotót küld a vízóra környezetéről, vagy a fővezeték rendelkezésre álló egyenes cső szakaszáról. Ezzel kollégánk jobban látja az önöknek előnyös és gazdaságos megoldást.

A vízszűrő dúsító egység a konyhai csapra, vagy a mosogató alatti vízbekötéshez tud csatlakozni. Kérjük küldjön erről is egy két képet, hogy kollégánk a legmegfelelőbbet választhassa az ön igényeihez mérten.

Feltétlen írja meg a telefonszámát és, hogy melyik városban él, hiszen nagyon fontos melyik vízbázisról kapja ön a központilag szolgáltatott vizet. Ez igen fontos vízkő kicsapódás ügyben!

Kérem írjon pár sort arról, hogy mit szeretne elérni, mint működő végeredményt, és esetleg, hogy jelenleg milyen probléma az amiben az ön segítségére lehetünk.

Élőflórás Ivóvíz szűrő időszakos karbantartása:

Szűrőink is elszennyeződnek a hálózat felől érkező megszűrendő kosztól. Kb. 3 havonta érdemes letakarítani a szűrő felületéről a kórokozókat és lerakódásokat.

Még több hasznos információért kérjük látogasson el a régi weboldalunkra, az alábbi gombra kattintva:

Ezt nyilatkozták rólunk:

BÜDÖS, DOHOS szaga volt...FORRÁSVÍZ MINŐSÉGŰ lett!

Kedves Renewal-Hungary Kft!

Megígértem, hogy jelzem önök felé a vízkezelő, valamint az élőflórás víztisztító eddigi tapasztalatait.

A történet visszanyúlik az építkezésünk zárásához, illetve a beköltözésünkhöz.
A bejövő víznél volt egy kb 10cm magas, 4cm széles beépített, letekerhető műanyag “szűrő”, amire azt a kommunikációt kaptuk a cégtől aki a víz rendszert kiépítette, hogy teljes mértékben megfelelő, biztonságos!
Mindez ellenére a vízünk IHATATLAN volt, főzésre sem szívesen használtuk! A “szűrőt” 2 havonta ki kellett tisztítani, mert ha megtelt szennyeződéssel (ezt nem értjük, hogyan fordulhat elő, amennyiben a Vízmű szolgáltatása korrekt!) elment a víznyomás a rendszerben! Arról nem is beszélve, hogy tusolásnál egyszerűen BÜDÖS, DOHOS szaga volt a újszegedi víznek!

A házunk vízcső rendszere vadonatúj, a konyhagépészet, mosógép, vízmelegítő szintén, és a Hansgrohe csaptelepek is, amit használunk! Azt gondolom, és ez tényeken alapul, hogy ezeknek a beépített eszközöknek az élettartama KIZÁRÓLAG A SZEGEDI VÍZMŰ VIZÉNEK ÉS SZOLGÁLTATÁSÁNAK köszönhetően pusztul vagy romlik el! Ez a tény többszázezer forintos veszteséget, kárt okoz nem csak Nekünk, hanem minden lakóingatlan tulajdonosnak is! NEM IS BESZÉLVE A FEL NEM MÉRT EGÉSZSÉG KÁROSÍTÓ FOLYAMATOKRÓL, ami szintén fontos lehet.
Régóta kerestük az igazán jó megoldást, mert tisztában vagyunk vele, hogy a VÍZ a napi, emberi élet egyik legfontosabb alkotóeleme, amennyiben a VÍZ TÉNYLEG VÍZNEK TEKINTHETŐ!

Így találtunk ÖNÖKRE!
Lassan kettő hónapja, hogy felszerelték, és beüzemeltétek az Ökosystem-Home mini fizikai vízkezelőt és az Önök tudása alapján öszeállított élőflórás vízkezelő-tisztító-és dúsító rendszert!

Tapasztalataink a következők:
– A VÍZ IHATÓ! FORRÁSVÍZ MINŐSÉGŰ lett! Megszűnt a kartonszám vásárolt B….i ásványvíz vásárlása, raktározása!
– Az eltelt időszak teljes bizonyosság arra, hogy NINCS VÍZKŐLERAKÓDÁS a csaptelepeken, a zuhanyzóban, a mosdóban!
– A megfőzött ételeknek megváltozott az ÍZE!
– Hosszútávú biztonságban van a ház teljes víz rendszere, beleértve a napi használatban lévő gépészetet is!
– Nem utolsó sorban, az Önök komplett vízkezelő szűrő dúsító rendszere számomra a leg gazdaságosabb mind beépítés, mind üzemeltetés terén!!!

Szeretnénk megköszönni, kutató munkájukat, hozzáértésüket, az egész csapat munkáját, munkásságukat, illetve azt a szakértelmet amit ezáltal kaptunk Önöktől!

Hálás köszönet és jó, hogy vannak még becsületes emberek ebben az országban!

Szeged 2021.01.06.
Csatári Tamás

A ruhák puhák, élénk színűek lettek..

Misivel egy online tv adásban találkoztam, vízkezelésről is beszélt az adásban.

Megkerestem, megvettem a szerkezetet, és azóta pezsgős pohárból iszom a vizet. A lányomat egy év után tudtam rábeszélni a vízkezelőnek a vízlágyító részére, hogy megajándékozhassam vele. Felszereltem, megkóstolták a kezelt vizet, és elismerték, hogy más az íze, jobb mint a csapvíz.

A meglepetést a mosás okozta; a ruhák puhák, élénk színűek lettek. Egy hónap után mindenkinek meséli, hogy mennyire jó a készülék.

Eddig nem szerettem a víz ízét...

Mielőtt divat lett az igyál vizet, vagy igyál sok vizet is ittam vizet, mert ha nem iszom bekattan a fejem és nem túl jó érzés, szóval a testem elmondja, hogy mire van szüksége, és mivel a nagy része víz ezért arra is.

Eddig nem szerettem a víz ízét, nyáron rosszabb volt a helyzet és bár nyáron ugye többet kellene inni a meleg miatt, nekem kín szenvedés volt, mindig raktam bele valamit, hogy ne érezzem azt a keserű, rossz ízt.

Így volt ez a korábbi víztisztítóimmal is, az ásványvizekkel (azért van amelyik egy fokkal jobb volt, de ez nem név alapján vagy az áruk függvényében). Egyedül amit szerettem inni, az igazi forrásvíz, annak fura mód sosem volt rossz íze, de ugye sajnos nem lakom forrásvíz szomszédságában.

A másik furcsaság, hogy valahogy mindig szomjas maradtam, pedig 3 liter vizet biztos megittam naponta.

Na most az van, hogy az új, szuper Renewal vízkezelő, víztisztítómból kinyert víz szuper ízű, édes, nagyon könnyű meginni és nem kell annyit innom, mert a sokkal kevesebb is elég, gondolom azért, mert jó vizet iszom.

Köszönöm, hogy végre megtaláltam a megfelelő készüléket, mert a víz maga az élet.

Üdvözlettel,

Kincses Hella
gyárvezető, okl. építőmérnök
Prime-Mix Kft., Százhalombatta
Scroll to Top