Kút regeneráció

Kutak, víztározók felsőrész fertőtlenítése és felület védelme, valamint regenerálása

Korunk gazdálkodási technológiai eljárásainak köszönhetően az élettereink (a levegő, a felszíni vizek, a talaj, a felszín alatti vizeink felső víztartó rétegei stb.) jelentősen elszennyeződtek a különféle kemikáliák által, ami így kedvező feltételeket biztosít az emberi életet megbetegítő életformák elterjedésének.

A légkör, a külső felületek, a házak, épületek külső, belső falai igen erősen szennyezettek az emberi szem számára láthatatlan, alattomos, és az egyik legpatogénebb (megbetegítő) életformával, az Aspergilus Niger-rel, hétköznapi nevén a fekete penésszel, illetve a levegőben terjedő spórájával.

A penész kifejezetten szereti a nedves, párás környezetet, mivel ez biztosítja a takarítást követő pár órán belül a nedves felületek légkörön keresztüli biztos újraszennyeződését. A penész tönkreteszi a környezetet, megmérgezi a vizünket, az élelmiszereinket.

A múlt elavult nézőpontja a felületek sterilen tartására törekedett. Minden irányzat, szabályzat, törvényi előírás a gépek, a csövek, a tározók falai, illetve a vizek sterilizálását tűzte ki célul. Erről a nézőpontról napjainkra bebizonyosodott, hogy nem szolgál tartós és az életet hosszú távon is támogató megoldással, tehát nem fenntartható.

A fenntartható megoldásért a természethez fordultunk segítségül, megfigyelve az abban működő természetes mechanizmusokat és ciklusokat.

Ezeket alapul véve fejlesztettük ki egyedülálló és bizonyítottan hatékony kútregenerálási eljárásunkat.

Célunk: a fertőzött vagy esetlegesen a befertőződő kutak levegővel érintkező felületeinek, a csőhálózatok, a víztárolók felületeinek a megszokottnál újszerűbb, biztonságosabb és természetesebb védelme az emberi egészség megőrzése, hosszú távú fenntartása érdekében.

A fizikai vízkezelő felszerelése házi kútra

Sikeres kútregenerálást kívánunk!

Ha a technológiai eljárásunkkal kapcsolatban további kérdései merülnek fel, bátran keressen bennünket! Szívesen állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Scroll to Top