Fertőtlenítés

PENÉSZMENTESÍTÉSI ÉS FERTŐTLENÍTÉSI ELJÁRÁS

A fertőtlenítést és a folyamatos fertőzésmentes állapot fenntartását olyan környezetben célszerű rendszeresen alkalmazni, ahol fennáll a veszélye annak, hogy a fertőzések emberi kéz, vizes, dohos szerves anyagok, zöldségek, tojás, stb. által terjednek, illetve olyan területeken, ahol fertőtleníteni indokolt vagy célszerű. Ezt a vírus, baktérium és erős gombaölő hatást a legegyszerűbben és leggyorsabban spray, vagy felület permetezés használatával érhetjük el hatékonyan.

Az extra erős és hosszú kihatásidejű készítmény kiválóan használható fertőtlenítésre az egészségügyben, műtőkben, állategészségügyben, élelmiszeriparban, közintézményekben, tanintézményekben, szociális otthonokban, sportlétesítményekben, szépségszalonokban, vendéglátásban, de háztartásokban is.

Hatékonyan fertőtleníthetőek vele a csempefelületek (élelmiszeripari üzemek, fürdők, konyhai, helyiségek falai padozatai), kilincsek, mosdók, WC felületek, élelmiszeripari gépek, berendezések, háziállatok itatói környezete, vízrendszerek, mosható padló- és falfelületek, felszerelési tárgyak, inkubátorok, szoláriumok, klímaberendezések és szinte számtalan steril felületet igénylő tárgy, felület. A készítmény nanorészecskéi a felület pórusaiba tapadva hosszú távú antiszeptikus hatást biztosítanak. A fertőtlenítőszer használható koncentrátumként, vagy hígítva.

A penészmentesített és sterilizált felületeket a fertőtlenítést követő 24 óra elteltével a toxikus mérgező mikroorganizmusok biológiai ellenfelével, azaz regeneratív mikroorganizmusokkal kell bevonni.

Mivel az ember egyetlen percet sem  élhet regeneratív mikroorganizmusok nélkül, ezért a legbiztonságosabb ezeket a jótékony és segítő mikrobákat segítségül hívnunk életterünk védelmére is, amelyek az emberi testben amúgy is jelen vannak.

Célszerű felszaporítani mindennemű környezetünkben, de akár élelmiszereinkkel kapcsolatos környezetben is. Tehát amennyiben az emberi testben ugyanezek a mikroorganizmusok jelenléte az élet és az ellenálló képesség alapja, ezért a legbiztonságosabb, hogy életterünkben is inkább ezek a mikroorganizmusok legyenek jelen, mint ellenfelük, a toxikus megbetegítő, rothasztó flóra.

Mivel a mikroorganizmusok kialakítanak egy bizonyos típusú védekező flórát, amiben nem képesek a minket megbetegítő toxikus, az élelmiszereket károsító kórokozók elszaporodni, ezért ez a legtökéletesebb védekezési megoldás.

A jótékony táplálék lebontó mikroflóra ellehetetleníti a gombák, penész és megbetegítő társai szaporodását, ezért a kezelt helyiségek gyorsan regenerálódnak. Eltűnik a rothadás, dohosodás, nincs toxikáció, megszűnik az élelmiszeripari veszélyforrás.  A levegő, de még a lefolyó tartalma is gyorsan változik. Eltűnik a bűz, WC szag, dohosodás, stb. gyors és tartós az éltető élettér mikroklímájának átrendeződése élhető irányba.

A felületek, pl. csempe, lefolyó piszoár, WC, mosógép és szinte mindenütt a szerves anyag felrakodások letisztulnak, de az igazi lényeg, hogy nem tud kialakulni mérgező toxikus hatás.

A készítmény semminemű veszélyt nem rejt magában. Semminemű veszélyforrása nincs, lenyelés esetén maximum felerősödik a személy immunitása, és védekező képessége. Nem ártalmas bőrre, szembe, szájba kerülés esetén. Kifejezetten előnyös vizes, párás környezet regenerálására. Teljesesen tiszta, organikus előállítású termék.

Részletes tanulmányokért jelentkezzen munkatársainknál!
A kezelési, kijuttatási tematikát személyre szabjuk Önnek.
Forduljon bátran kutatóink felé!

Scroll to Top