Humán egészségügy

Egészségünk megőrzéséhez, védekező rendszerünk harmonikus működéséhez összehangolt támogatásra van szükségünk.

Mindez napjainkban a környezeti ártalmak és a stressz hatása miatt tudatos és egyre hatékonyabb odafigyelést igényel az egész család számára. Az emocio 7.84 egy olyan természetes támogató esszencia, amely képes kíméletes és fenntartható módon a bélflórában és ezáltal a szervezetünkben az egyensúlyt  támogatni.

A hasznos élőflórák a szervezet működésének alapját képezik. A környezetünkben és a természetben előfordoló hasznos baktériumok esetében mikroflóráról, az emberi szervezetben pedig élőflóráról beszélünk.

Egészségünk megőrzése és immunvédelmünk szempontjából kiemelten fontos szerepe van a szervezetünkben és környezetünkben élő hasznos baktériumoknak. Mi mindenben lehetnek ezek a szabad szemmel nem látható lények a segítségünkre?

A stressz a környezeti ártalmak, a helytelen táplálkozás, a rendszeres testmozgás hiánya, a táplálkozás során bevitt méreganyagok egyarát képesek felborítani az emésztőrendszer harmonikus működését. Kiemelten fontos azonban ezt a területet megóvnunk, hiszen immunrendszerünk közel 70%-a gyomrot és bélrendszert körülvevő szövetekben található.

Amennyiben a hasznos baktériumok a szervezetben megfelelő arányban vannak jelen, segítik az egyensúly fenntartását, stabilizálódását. Ezáltal erősítik a szervezet természetes ellenálló és védekező képességét. A helyes táplálkozáson belül, leginkább az ásványi anyagok és vitaminok bevitelére koncentrálunk, azonban az egészséges élőflóra nélkül mindezek, nem tudnak a megfelelő arányban beépülni.

Életet viszünk az életébe

Bélrendszerünkben több százféle jótékony hatású faj él belőlük, ezen mikroorganizmusok alkotják a bélflóránkat. Jelentős szerepet játszanak az emésztésben, valamint a betegségeket okozó sokféle kórokozó terjeszkedésének megállításában.

Legfontosabb feladatuk az egyensúly helyreállítása és fenntartása, valamint segítik a szervezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok felszívódását. A mikroorganizmusok erejét a közismerten antioxidáns hatású bogyós gyümölcsök héjának 100%-ban természetes kivonata teszi még hatékonyabbá.

"sokkal nyugodtabb vagyok és több energiám is van."

Nyugdíjas hölgy vagyok. 5 éve mellműtéten estem át. Akkor elhatároztam, hogy nagyon oda figyelek az egészségemre. Azóta kúra-szerűen fogyasztom. Sokat segített, helyreállította az emésztési problémámat, “Fittnek és fiatalosnak” érzem magam. Jobb a közérzetem, a kedvem, sokkal nyugodtabb vagyok és több energiám is van. A laboreredményem már szinte tökéletes. Én csodaszernek tartom, nekem nagyon sokat segített. A gyerekeimnek, unokáimnak is ezt adom.

K. Józsefné

"A szervezetem ellenállóképessége a járványokkal szemben nőtt."

A termékkel egy előadáson találkoztam, miután egy műtéten estem át. Tapasztalatom, hogy az emésztésem helyre állt. A szervezetem ellenállóképessége a járványokkal szemben nőtt. Ezt az is bizonyítja, hogy nem voltam beteg. Idegrendszeremre is jótékony hatással van.
Ezen kívül még a labor eredményeim is javultak, kúraszerűen azóta is fogyasztom. Mindenkinek ajánlani tudom csak! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, jó az íze, természetes anyagokat tartalmaz, és kis nyugdíjas létemre megengedhetem magamnak.

S. István

"gyorsabban regenerálódok, és a bőröm is szebb tőle."

Szeptember óta fogyasztom az emóciót. Reggelente 20 ml-vel kezdem a napot. Aktív sportolóként kíváncsi voltam arra, hogy mi az a plussz amit a fogyasztásával kaphatok. Energikusabbnak, könnyedebbnek érzem magam, gyorsabban regenerálódok, és a bőröm is szebb tőle.

Sz. Gabriella

30 érv arra, hogy miért jobb alkalmazni, mint kihagyni a bioenzimet a háztartásunkban:

 1. A felmosóvízbe injektálás és a felmosás következtében egy természetes, környezet- és emberbarát technológiát alkalmazunk, mely…
  • Gazdaságos
  • Teljes mértékben segít megszüntetni a szennyeződéseket
  • Távol tartja a nem várt vendégeket (pl.: hangya, csótány)
  • Akadályozza azok lárváinak kialakulását
  • Kialakít egy természetes védőflórát, védekezési vonalat
  • A falakra permetezve megakadályozza, felszámolja a penészesedést
  • Pincék, padlások esetén megszünteti, gátolja a dohos szag indukálóit
  • A hulladéktárolók kezelése során segít a sterilizálásban
  • Megszünteti a kellemetlen szagokat
  • Lebontja az esetleges fennmaradó szerves és szervetlen szennyeződéseket
  • Szemétledobó csatornák kezelése során szintén megszünteti ezen kellemetlen faktorokat
 2. Házikedvenc tartása esetén segít az állat immunrendszerének erősítésében

  • A kültakarót bepermetezve megszünteti a kellemetlen szagokat
  • A salakanyag befújását követően megszűnnek a kellemetlen szagok
  • Segít azok gyors és környezettehermentes lebontásában
  • Javul az állat közérzete
  • Nő az állat stressztűrő képessége
  • Nő a házi kedvenc étvágya
 3. Lakásban jelenlévő növények kezelése során nő a növény stressztűrő képessége

  • Dúsabb növény
  • Megnőtt ellenállóság
  • Nagy tápanyagellátottság
  • A kezelés hatására erősebb és kompaktabb lesz a levélzet, szár és virágzat
 4. Nem elhanyagolható faktor a humánegészségügyben elért eredmények:
  • Segíti a bélflóra harmonizálást
  • Biztos megoldás bélrendszeri zavarokra
  • Jelentős aszkorbinsav forrás
  • Segíti a szabadgyök lekötést (rákos megbetegedések megelőzése)
  • Szívpanaszok enyhítése
  • Egyéb súlyos betegek panaszainak kezelése

A bioenzim alkalmazásának hatásossága megkérdőjelezhetetlen

A fentiekben felsorolt pontok tényeket közölnek, azoknak semmilyen fiktív háttértartalmuk nincsen. A bioenzimet nagy hatékonysággal alkalmazzuk mezőgazdálkodásban (így segítve az ökogazdálkodás virágzásának megindítását), továbbá haszonállat tartás, állattenyésztés során is használjuk ól- és állománykezelésre, biztos környezetet biztosítva; a haszonállatok és gazdák érdekeit szolgálva. Ez alapján deklarálhatjuk, hogy ez a 30 tény csak egy részét képezi a bioenzimmel elért eredményeinknek, és hogy bárminemű szaghatást és/vagy oxidációval történő káros hatást csökkenteni tudunk a bioenzim alkalmazásával.

A gyermekeknek is igen előnyős, ha az édesanya fogyasztása révén az anyatejen keresztül megkapják az élőflórát, a hasfájás, görcsölések teljes mértékben elkerülhetővé válnak a kicsiknél.

Elégedett felhasználóink visszajelzései:

"A vércukor értékeim sokkal kiegyensúlyozottabbak lettek"

A nevem Kozma-Nagy Andrea.

15 éve dolgozom intenzív osztályon, mint klinikai betegellátó. 9 éves korom óta inzulinos cukorbeteg vagyok. A cukrom nagyon sokszor ingadozó volt, fokozott fizikai terheléstől, éjszakázástól, pubertás korban a hormonok ingadozása miatt, esetlegesen előforduló vírusfertőzések kapcsán. Az inzulin használata és a diéta betartása mellett mindig kerestem az olyan megoldásokat, amelyek segíthetnek az állapotom javításában, fenntartásában. A nyugati orvoslás sokszor nem tökéletes vívmányai mellett elkezdtem érdeklődni a természetgyógyászat és a kínai orvoslás iránt. Munkám során kerültem kapcsolatba az Emóció nevű oldattal, amelyet szintén kipróbáltam és azóta is lelkesen fogyasztom minden nap, hiszen pozitív hatását pár napon belül elkezdtem érezni. A vércukor értékeim sokkal kiegyensúlyozottabbak lettek, sőt! csökkent az inzulin igényem is, így ma már jó pár egységgel kevesebbet használok napi szinten, mint az Emóció előtt.

Számos fertőző beteg között mozogva nekem nagyon fontos, hogy az immunrendszerem megfelelő legyen, hiszen cukorbetegként jobban megviselné a szervezetemet egy vírus-, vagy baktérium fertőzés. Amióta az Emóciót iszom, még megfázva sem voltam! És ami szintén nagyon pozitív: teljesen megoldotta az emésztési problémáimat is,amelyektől sokat szenvedtem. Az Emóciót már isszák néhányan a kollégáim közül is, sőt többen a gyerekeikkel is itatják, nagyon hatásosnak bizonyult tej, liszt és tojásérzékeny gyerekek esetében.

Bátran merem ajánlani bárkinek, felnőttnek és gyereknek, cukorbetegnek, vagy teljesen egészséges embernek is, hiszen csak pozitív hatását észleltem, nincs semmi negatív dolog, amit az Emócióval kapcsolatban tapasztaltam volna.

Kozma-Nagy Andrea

"remekül bevált a tuskabinban megjelenő penész ellen"

Személyes tapasztalatomat szeretném megosztani Veletek, ami a fekete penész megszüntetésével kapcsolatos.

Terméketek remekül bevált a tuskabinban megjelenő penész ellen. Ezen felbuzdulva a lakás többi részében a falakon alkalmazva megelőzés gyanánt is bevetettük. Amit észrevettünk a következő volt: gyermekeim allergiás tünetei -szűnni nem akaró orrfolyás és tüsszögés- jelentős mértékben csökkentek, így már az itthon tartózkodásuk is nyugodt, pihentető.

Köszönjük a segítséget családom nevében is!

Turai Andrea

Részletes tanulmányokért jelentkezzen munkatársainknál!
A kezelési, kijuttatási tematikát személyre szabjuk Önnek.
Forduljon bátran kutatóink felé!

Scroll to Top